ShellShock, Supreme Ruler 2010, Everquest II
zdroj: tisková zpráva

ShellShock, Supreme Ruler 2010, Everquest II

16. 4. 2004 17:17 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Kdo lituje toho, že se nemohl zúčastnit války ve Vitnamu sám osobně, toho určitě zaujme (minimálně tématicky) hra s názvem ShellShock: Nam 67, od vývojářů ze studia Guerrilla.

My vám z ní dnes nabízíme sadu nových screenshotů. ShellShock je first-person střílečkou, která má vyobrazit zvěrstva války ve Vitnamu tak, jako ještě žádná jiná hra. Těšit se na ni mohou majitelé PC, PS2 a Xboxů. Vydání je naplánováno na červen.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
ShellShock galerieSupreme Ruler 2010 galerieEverquest II galerie

Naše další ukázky vás nechají na svět pohlédnout pěkně svrchu. Představují totiž tahovou/real-time strategii s názvem Supreme Ruler 2010. Na tomto titulu pracuje studio BattleGoat, které si dává záležet abyste si dostatek zábavy nejen v single-playeru, ale také v multiplayeru až pro 16 hráčů. Dějově hra zasahuje do nedaleké budoucnosti, což je ostatně patrné i z názvu. Její příznivce jistě potěší, že bude zahrnut i editor map a scénářů.

Poslední nové obrázky, které vám v této zprávě představíme, vás vezmou na výlet virtuálním fantasy světem masivně multiplayerové hry EverQuest II. Ten má být paralelní realitou už dávno existujícího světa původní hry EverQuest. EverQuest II se bude od předešlého titulu lišit především po grafické stránce. Nabídnout vám ale bude moci také skvělý příběh, 16 ras a 48 tříd postaviček a hlavně spoustu dobrodružství, která můžete sdílet s tisíci dalšími hráči z celého světa. EverQuest II by měla být spuštěna během letošního roku.
zdroj: WPTTG

korgull

Nejnovější články