Shadowbane, Mistmare a Star Wars Galaxies
zdroj: tisková zpráva

Shadowbane, Mistmare a Star Wars Galaxies

18. 10. 2002 20:30 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Šest nových obrázků se třese na vaše očka v galerii u hry Shadowbane.

Ta se svým zaměřením zařadí mezi tzv. masivně multiplayerové online hry, což znamená, že jí naráz mohou zúčastnit desítky či dokonce stovky tisíc hráčů z celého světa. Nyní je Shadowbane ve fázi betatestování, ale kdy se do kouzelného fantasy světa fanouškové podívají zatím nelze s určitostí říci. Jisté však je, že už nyní se mohou těšit jak majitelé PCéček, tak ti co vlastní Macintosh. V budoucnu pak přijdou na řadu i verze pro Xbox a PS2.

Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva
Shadowbane galerie  ||  Mistmare galerie  ||  Star Wars Galaxies galerie

Nových šest obrázků najdete také v galerii u akční adventury s prvky RPG - Mistmare, od Arxel Tribe. Oficiální stránky této hry neustále odpočítávají čas až k samotnému vydání hry. Nyní podle nich zbývá už jen pouhých 14 týdnů. O pár týdnů později by se však měla objevit také lokalizovaná česká verze této hry, a to díky společnosti Top Distributor. Ta zachová anglický dabing, avšak bude opatřena českými titulky.

Do třetice je tu trio nových screenshotů ze hry Star Wars Galaxies: An Empire Divided, která je naprosto neomylně už podle názvu spjata s nesmrtelným tématem Hvězdných válek. I v tomto případě jde o masivně multiplayerovou online hru, resp. RPG. Na jejím vývoji se podílejí lidé, kteří mají své zkušenosti např. i s věhlasným Everquestem nebo Ultimou Online. Chvályhodné je i to, že se tvůrci snaží, aby si jejich nové dílo zahráli i fanouškové odkázaní pouze na modem. Jak se jim to podaří, budou moci zájemci okusit až někdy na začátku příštího roku.

ko

Nejnovější články