Průnik do tajů obchodování s Mall Tycoon 2
zdroj: tisková zpráva

Průnik do tajů obchodování s Mall Tycoon 2

17. 7. 2003 23:23 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Kdo si nenechá ujít jediný titul, který má ve svém názvu kouzelné slůvko "Tycoon", ten se určitě už setkal s hrou Mall Tycoon (březen 2002).

Pokud se vám tento projekt dokonce i líbil (což je možná dost silné slovo na hru, která získala od našeho recenzenta 20%), možná uvítáte, že se připravuje jeho pokračování - Mall Tycoon 2. Jeho vývoj má na starost společnost Global Star Software. Podle oficiálních stránek má být hra vydána letos na podzim. Chcete-li se s ní ale seznámit už nyní, navštivte naši galerii, kde jsou k vidění nějaké ty nové screenshoty.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Mall Tycoon 2 má být simulací vedení obchodního centra. Má obsahovat to nejlepší z původní hry, jíž se prodalo přes 300 tisíc kopií, včetně řady vylepšení a novinek. Hráč se bude moci v připraveném virtuálním světě pokusit vystavět svůj vlastní obchod, řídit ho a dovést k prosperitě. Ve vaší moci bude vše od vybudování a umístění obchodů, přes údržbu, najímání zaměstnanců, až po jejich výplaty. Zákazníky budete moci nalákat na více než 70 druhů zboží, 60 unikátních obchodů, přičemž chybět nebudou ani speciálky na počítačový software nebo potřeby pro zvířátka. Abyste udrželi svůj obchodní dům v pořádku a čistotě, budou vám k dispozici uklízeči i ochranka, ale i jiní zaměstnanci (celkem šest profesí). Zda všechno klape tak jak má, budete moci prozkoumat i z vlastní perspektivy.
zdroj: TTG

korg

Nejnovější články