Paradise Cracked, Indiana Jones, Eschaton
zdroj: tisková zpráva

Paradise Cracked, Indiana Jones, Eschaton

28. 10. 2002 19:51 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Paradise Cracked je název cyberpunkové tahové RPG strategie inspirované knihami Williama Gibsona a filmy jako Matrix nebo Bladerunner.

Budoucnost však začíná více než ideálně - veškerou náročnou práci za lidstvo vykonávají různé stroje a roboti a lidé tak mají čas jen a jen na své záliby. Těch bohužel v globálu stále ubývá a z celé civilizace se stává společenstvo jednotlivců, pouze společně připojených do jedné sítě. To má samozřejmě za následek postupné vymírání a zkázu. Vaše postava mladého hackera na tom s fyzičkou také není zrovna nejlépe, ale pomocí různých implantátů a zbraní se nakonec vydává vstříc apokalyptickému světu. Titul vyvíjí Mist-Land, na jeho vydání spolupracuje ruská Buka a rakouský JoWood. Nové screenshoty pocházejí z betaverze, hra vychází v červnu 2003.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
Paradise Cracked galerieIndiana Jones galerieEschaton galerie

Několika novými obrázky z akční adventury Indiana Jones & Emperors Tomb nás potěšili LucasArts. Ve hře se spolu se známým dobrodruhem vydáte v 3rd-person perspektivě na cesty do naší matičky měst, čínské vysokohorské pevnosti nebo na návštěvu podmořského paláce v Istanbulu. Připraveno bude celkem deset levelů, které dají průchod vaší kreativitě a originálním řešením. Při bojích si nevystačíte jen s bičem a revolverem, ale přijdou vhod i předměty jako lopata, židle nebo noha od stolu. Indiana Jonese vyvíjí Collective Studios a hotov byl měl být již v lednu.

O sci-fi akční online strategii Eschaton od Gnostic Labs jsme zatím na Tiscali psali pouze jednou, její vydání je totiž naplánováno až na daleký květen 2004. V souvislosti s čerstvými screenshoty je také dobré poznamenat, že ve hře se budou moci lidé ujmout speciálních rolí - od kapitánů vesmírných korábů až po různé admirály, politiky, ekonomy a prezidenty virtuálních vesmírných zemí. Podle zvolené či spíše vysloužené úlohy se může měnit i jejich pohled. Řadoví velitelé hrají z first-personu, nejvyšší šéfové řídí vše pěkně shora, jako u obvyklých strategií. Můžete se také zaměřit na vývoj své postavy a v duchu RPG ji šlechtit k dokonalosti. K dispozici by měla být i krátká single-playerová kampaň.

kate

Nejnovější články