Oznámení Star Chamber: The Harbinger Saga
zdroj: tisková zpráva

Oznámení Star Chamber: The Harbinger Saga

26. 9. 2005 12:12 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Společnost Matrix Games dnes oznámila, že do svého vydavatelského plánu zařadila i novou tahovou online strategii vývojářského týmu Worlds Apart Productions - Star Chamber: The Harbinger Saga.

S jejím vydáním se počítá ještě letos. Jde vlastně o nové vydání proslulé hry o vesmírných soubojích a diplomacii, probíhajících na základě speciálních kartiček, které představují určitý majetek a schopnosti hráče a jím zvolené rasy. Původní Star Chamber si vysloužila v recenzích renomovaných zahraničních magazínů velmi vysoká hodnocení (92% Ferrago, 90% Game Zone, 8.8 Gamespot s tím, že za hratelnost udělil 10).

Star Chamber: The Harbinger Saga slibuje zdokonalenou grafiku, vylepšený uživatelský interface, nové mapy a katičky, hru pro čtyři hráče, systém pro návrh turnajů a mnoho dalších drobných úprav. Základ titulu tvoří engine obdobné hry na motivy Pána prstenů (Lord of the Rings Online Trading Card Game). Díky stovkám kartiček (zastupujících lodě, hrdiny, politiky, speciální mimozemské technologie i různé herní praktiky, ekonomické plánování, pozemní nebo vesmírné boje) a třem různým podmínkám pro vítězství je počet strategických možností, jež lze vyvinout, v podstatě nekonečný.

zdroj: PR

korgull

Nejnovější články