Oficiální stránka pro SOLDNER: Secret Wars
zdroj: tisková zpráva

Oficiální stránka pro SOLDNER: Secret Wars

15. 10. 2002 19:30 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

SÖLDNER: Secret Wars jsou jedním z novějších projektů rakouského JoWoodu, který jej poprvé představil na letošní výstavě E3 v Los Angeles.

Vývojáři z Wings Simulation nám podávali jak základní informace, tak i screenshoty ze hry jen po malých dávkách, dnes však dostáváme celé sousto v podobě oficiální stránky, kterou naleznete na adrese SecretWars.net.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Secret Wars mají být takticko-akční simulací/střílečkou, ve které se hráč stává vedoucím speciální vojenské jednotky. Ovládat může jak své podřízené, tak i různá bojová vozidla a letouny, takže tedy něco jako Flashpoint. Celý příběh je zasazen do nedaleké, ale hodně militaristické budoucnosti roku 2010, kdy se v permanentní válce zmítá téměř celý svět. Místo obvyklých válečných konfliktů megaarmád největších mocností proti sobě stojí spíše malé, nejednotné, ale zato velmi výkonné skupiny námezdních bojovníků jako jste vy. Tvůrci hry, kteří mají na svědomí také například válečné Panzer Elite, slibují dynamicky se měnící a zničitelný terén, automatický cyklus dne a noci, rozmanité efekty počasí a realisticky pojaté zbraně. V klasickém multiplayeru si zahraje až 32 lidí, na speciálních serverech jejich počet může vystoupat až ke 128i. Hra by měla být hotova v druhém čtvrtletí příštího roku.
zdroj: Gamershell

kate

Nejnovější články