Obrázky z Judge Dredd, Vegas, Chrome
zdroj: tisková zpráva

Obrázky z Judge Dredd, Vegas, Chrome

1. 3. 2003 20:20 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Dnes můžete v naší galerii narazit mj.

také na sadu nových screenshotů z titulu vycházejícího z legendárního komiksového týdeníku Judge Dredd. Jde o first-person střílečku Judge Dredd vs. Judge Death, ve které ztvárníte roli samotného soudce Dredda bojujícího ve jménu práva v ulicích futuristické metropole - Mega-City One. Vývojové studio Rebellion použilo pro tento svůj projekt, jehož vydání očekáváme během tohoto roku, svůj vlastní, velice všestranný Asura engine. Ten mj. podporuje také multiplayer, a to buď jako splitscreen v případě PS2 verze hry, tak klasický přes LAN nebo Internet v případě verze PCéčkové.

Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva
Judge Dredd galerie  ||  Vegas galerie  ||  Chrome galerie

Několik nových přírůstků na vás čeká také v galerii ke hře Vegas: Make it Big, což je budovatelská strategie od Deep Red (Monopoly Tycoon) a Empire Interactive zaměřená na průmysl, ve kterém se točí opravdu velké peníze. Hráč si zde zavede své vlastní hotelové kasino se vším, co k tomu patří, tedy nejen hracími stolu, kabarety, bary či erotickými službami a jinými podniky pro nalákání co největšího počtu naditých peněženek, ale také bezpečnostními opatřeními a podobnými záležitostmi. Při zařizování svého hotelu si budete moci vybrat z 10 tématických dekorů. Protože je hra navržena ve 3D, budete si moci svůj hotel projít i zevnitř. Zapomenout nesmíte ani na své konkurenty, které byste měli neustále držet pod dohledem.

Polští vývojáři Techland pracují na své taktické FPS Chrome, jejíž nové ukázky také obohatily naši galerii, již přes dva roky. Tento titul vás přivede do doby velkého kolonizování vesmíru. Konkrétně se podíváte na pět planet sluneční soustavy Valkyria. Za tímto účelem se tvůrci snaží vytvořit rozsáhlé exteriéry, které hráčům umožní velkou volnost pohybu. Obzvlášť záležet si dávají na bujarých hlubokých lesech. Důležitou roli ve hře zastanou různé létající prostředky, bez kterých byste strávili nekonečně času pobíháním po mapě. Tyto stroje však budou vybaveny rovněž účinnými zbraněmi. Rozmanitost arsenálu vám dovolí použít v bojích různé taktiky. Chrome navíc bude obsahovat systém implantátů. Chybět by pochopitelně neměl ani multiplayer. Další informace naleznete např. v této zprávě.
zdroj: PR, XGRGameSpy

korgull

Nejnovější články