Lokalizovaný Beowulf Movie Game v obrazech
zdroj: tisková zpráva

Lokalizovaný Beowulf Movie Game v obrazech

15. 11. 2007 21:21 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Leckdo by z nich dokázal sepsat solidní recenzi, když vyzrazují průběh mnoha misí. + ZRUŠENÍ JINÉ HRY S BEOWULFEM

Leckdo by z nich dokázal sepsat solidní recenzi, když šlo od Cenegy o více než 150 obrázků, vyzrazující průběh a příběh mnoha misí v celé hře Beowulf. Ale my tak "výjimečně" neučiníme a raději jsme vybrali jen dvacítku různorodých s titulky či cutscénami, ať můžete posoudit kvalitu práce lokalizačního oddělení.

To dalo včera na vědomí všem severským válečníkům a nejen jim, že je s překladem hotovo. Přesný termín CZ verze ještě neví, nicméně bylo by jistě fajn stihnout premiéru stejnojmenného filmu 29. listopadu a ne až prosinec, jak odhaduje Xzone. V zahraničí tahle mlátička od UbiSoftu vychází tento týden, detaily o ní v dosavadním zpravodajství.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Beowulf se jmenovala i akční adventura od tvůrců The Guild z německého studia 4HEAD, o níž jsme od ohlášení ve 2006 nic neslyšeli. Proto nepřekvapilo, když dnes přiznali, že projekt museli stopnout. Jednak se dostali do finančních potíží a pohltil je vydavatelský dům DTP, druhak jejich hra nemohla koexistovat vedle té oficiální filmové. Jejich štěstím bylo to, že vlastnili práva na herní značku Beowulf, takže aspoň od Paramountu něco vyinkasovali.
zdroj: PR, WP

jd

Nejnovější články