Kuma: War, Axle Rage, Unreal Tournament 2004
zdroj: tisková zpráva

Kuma: War, Axle Rage, Unreal Tournament 2004

10. 12. 2003 23:23 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

O hře Kuma: War od Kuma Reality Games jsme na našich stránkách psali už několikrát.

Nyní pro vás máme čtveřici nových screenshotů, které byly součástí vývojářského deníčku popisujícího klasickou misi hry nazvanou Operace Anakonda. Určitě víte, že jde o operaci z března 2002, kdy vtrhla 10. horské divize do Afghánistánu, aby zde skoncovala se členy Al-Qaeda. Kuma: War, jejíž vydání je naplánováno na únor, tuto akci zrekonstruuje, stejně jako řadu dalších válečných výbojů nejen v této oblasti.

Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva
Kuma: War galerie  ||  Axle Rage galerie  ||  Unreal Tournament 2004 galerie

Další dnešní obrázky pocházejí ze hry Axle Rage, od týmu Akella (Pirates of the Caribbean, Sea Dogs, Age of Sail II). Má jít o titul kombinující third-person akci, motocyklovou akci a přímé souboje. Zasazen je do místa zvaného Nailsdale a vás hráče vsadí do role motorkáře a člena gangu "No Dice". Jeho jméno je Axle a osud ho zavede na stopu záhadné drogy "miro". Vydání hry má na starost společnost 1C. Dočkat bychom se měli na konci příštího roku.

Nakonec můžete ještě při probírání se našimi galeriemi narazit na nové screenshoty z očekávaného Unreal Tournament 2004. Tato hra slibuje kromě veškerého obsahu z UT2003 a dvou bonusových balíčků i mnoho novinek a vylepšení - od nových herních módů (Onslaught) a map (20 dosud neznámých), až po ovladatelné pozemní, námořní i letecké dopravní a bojové prostředky. Výrazných změn se dočkal rovněž interface. Unreal Tournament 2004 vyjde na začátku příštího roku.
zdroj: ActionVault, PR, WP

ko

Nejnovější články