Homepage pro Glory of the Roman Empire
zdroj: tisková zpráva

Homepage pro Glory of the Roman Empire

14. 4. 2006 14:14 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Německý vydavatel CDV dnes oznámil spuštění oficiálních stránek pro připravovanou budovatelskou strategii/simulaci vývojářů Haemimont Games - Glory of the Roman Empire.

K tomu navíc přibalil i sadu nových ukázek, kterou jsou teď k vidění i v naší galerii. Hráči tohoto titulu budou čelit výzvě spočívající ve vybudování mocného impéria, přičemž základem bude malá vesnice. Hlavní kampaň má čítat 30 misí. Dbát bude třeba na fyzické i emoční zdraví obyvatel v průběhu jejich života, neboť to budou právě oni, kdo pod vaší pevnou rukou odvede těžkou práci rozdělenou do 50 profesí. Mimochodem, každý človíček má své jméno a vy budete svědky jejich zrodu, stejně jako skonu.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Z nedávných dojmů několika redaktorů různých zahraničních magazínů vyplývá, že se fanouškové tohoto typu her mají nač těšit. GameSpy si například výslovně pochvalují animace, unikátní ekonomický model a spoustu historických detailů. Na druhou stranu projevili obavu, že pro obyčejné hráče může být Glory of the Roman Empire možná moc těžká, zatímco pro ty pokročilé zase neúměrně pomalá. Gamespot si zase všímal především funkční stránky a dospěl k názoru, že principy této hry se nijak zvlášť neliší od zaběhnutého standardu, tedy že na začátku budete mít jen pár dělníků, se kterými budete muset vystavět domy pro další pracanty a jejich rodiny, abyste pak měli koho zaměstnat ve vaší nové pile, farmě či v jiných budovách z nichž plynou suroviny potřebné pro výstavbu obranných a jiných struktur nezbytných ke zdravému a bezpečnému životu obyvatel vaší říše.

korgull

Nejnovější články