Freedom Force vs. Third Reich se blíží
zdroj: tisková zpráva

Freedom Force vs. Third Reich se blíží

29. 1. 2005 19:19 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Příznivci chytlavé strategicko-akční RPG hry společnosti Irrational Games - Freedom Force - se již jistě nemohou dočkat jejího pokračování, které nese název Freedom Force vs.

The Third Reich. Nová hra, jejíž vydání očekáváme letos v březnu, vás zavede do 40. let minulého století, odehrává se totiž na sklonku 2. světové války. Stejně jako v předchozím titulu, i v tomto se setkáte se čtveřicí kreslených (inspirace v původním komiksu autora jménem Jack Kirby) super-hrdinů bojujícím proti klasickým super-lotrům. Objeví se zde jak někteří staří známí (Minuteman, Mentor, aj.), tak i úplně nové postavičky (Quetzalcoatl, Sky King, aj.) a další si budete moci sami vytvořit. Každá z nich ale bude samozřejmě obdařena nějakou zvláštní silou.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Příběh Freedom Force vs. The Third Reich je jemně propleten s původní hrou. Bude se točit okolo nového hrdiny jménem Entropy, který objeví chaos šířící se v toku času. Původcem toho jsou zdá se Nacisté, kteří se dostali k jisté chemické látce, jež byla v prvním díle poslána na Zemi mimozemšťany. Freedom Force se tedy musí vydat na výlet časem a s Nacisty si to pořádně vyřídit. Co do hratelnosti se nová hra od té předchozí prý příliš neliší. Engine, na kterém je postavena, má být barevnější a lépe vypadající. Podle některých redaktorů magazínů, kteří měli možnost vyzkoušet si hru v akci (bohužel však pouze jeden level), je na něm ale vidět zub času. Všichni se více méně ale shodli na tom, že hra podle toho, co viděli v té jedné hratelné úrovni, nebude zrovna hýřit překvapeními a ještě je třeba ji dotáhnout pořádně do konce. No, uvidíme... v galerii mimochodem najdete sadu nových screenshotů.

korgull

Nejnovější články