Desert Rats,Korea: Forgot. C.,Desert Thunder
zdroj: tisková zpráva

Desert Rats,Korea: Forgot. C.,Desert Thunder

10. 10. 2003 12:12 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Trojice her, ze kterých vám nabízíme nové ukázky, patří mezi tituly s tématem války.

První z nich - Desert Rats vs. Afrika Korps - je taktickou real-time akcí vybavenou dvěma kampaněmi, v jejichž rámci se vypravíte na sever Afriky do doby 2. světové války. Můžete následovat osudy buď anglického, anebo německého hrdiny. K dispozici bude 20 misí, jejichž cíle mají být velmi rozmanité. Vedle single-playeru bude hra obsahovat také multiplayer. Vyjít má ještě tuto zimu.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
Desert Rats galerieKorea: Forgot. C. galerieDesert Thunder galerie

Na úplně jiný konec světa, ale opět do konfliktu, se dostanete s 3D taktickou strategií Korea: Forgotten Conflict, vyvíjenou českým studiem Plastic Reality Technologies. Ta se má objevit do konce tohoto roku, a to nejen pro PC, ale také pro Xbox. Korea: Forgotten Conflict je přirovnávána k sérii Commandos. Také se v ní ujmete coby vůdce skupiny několika vojáků-specialistů. Mise budou různé a celkem by jich mělo být 15, rozdělených do pěti kampaní. Podrobnosti o tomto titulu naleznete např. v našem interview, které bylo vydáno před měsícem.

V naší galerii můžete najít také úplně první screenshoty z vojenské akční hry Desert Thunder: 7th Cavalry Heavy Armored Division. Jde o první projekt vývojářského týmu Brainbox Games (Digital Extreme), který své hráče posadí do sedadla řidiče modernější verze tanku M1A3x. I tento titul, jenž je postaven na technologii Unreal a fyzice Karma, má vyjít ještě letos.

k

Nejnovější články