Datadisk ANNO 1503: Treasures, Monsters & Pirates
zdroj: tisková zpráva

Datadisk ANNO 1503: Treasures, Monsters & Pirates

14. 1. 2004 14:14 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Společnost SunFlowers dnes přišla s tiskovou zprávou oznamující to, co jsme už dlouho tušili, tedy vznik anglické verze datadisku pro dobyvatelsko-budovatelskou strategii ANNO 1503 o dobývání Ameriky, které se dosud prodalo 700 tisíc kusů.

Přídavek, který už pár měsíců vévodí německým žebříčkům her, se bude jmenovat Treasures, Monsters and Pirates a ve světě ho od jara budou distribuovat opět Electronic Arts. Prvních šest obrázků ze hry naleznete v naší galerii.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Datadisk Treasures, Monsters and Pirates obohatí ANNO 1503 o dvanáct dalších scénářů pro singleplayer, kde budete v různých obtížnostech bojovat s krokodýly, pavouky nebo lupiči. Pro zkušené i příležitostné hráče budou určeny tři nekonečné hry s novými ostrovy, vylepšenou grafikou, deseti dalšími typy budov nebo přidanými zvířaty včetně goril nebo medvědů. Jistých úprav k lepšímu by měla doznat i obrazovka se statistikou znázorňující ekonomickou situaci města nebo volitelná velikost při stavění skladů. Více informací o tomto přídavku najdete včetně systémových požadavků na oficiální homepage.
zdroj: PR, vlastní zpráva

Nejnovější články