CS: Condition Zero, Conan, Strength and Honor
zdroj: tisková zpráva

CS: Condition Zero, Conan, Strength and Honor

19. 12. 2003 21:21 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Jak jsme vás informovali ve včerejších aktualitách, akční 3D střílečka Counter Strike: Condition Zero pravděpodobně nevyjde letos, ale až na jaře příštího roku, o čemž svědčí změna datumu, která byla zaznamenána už ve dvou předních amerických online-shopech.

Z oficiálních míst se tedy zatím k žádnému odložení nikdo nevyjádřil a případné oddálení vydání by bylo i v rozporu s tvrzením zaměstnanců Valve, že je projekt již hotov. Snad se to brzy vyjasní. Zatím si alespoň prohlédněte sadu nových screenshotů.

Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva
CS: Condition Zero galerie  ||  Conan galerie  ||  Strength and Honor galerie

Nové obrázky na vás čekají také v galerii k third-person akci Conan, která vzniká v dílnách slovenské společnosti Cauldron. Tento titul má být rozdělen do kapitol o několika levelech a kombinovat prvky RPG a adventury. Bude v něm na vás čekat řada logických hádanek a pastí. Váš hrdina bude v průběhu hry sbírat zkušenosti, učit se novým věcem a zvládat nepřátele. Vydání hry, která našla inspiraci v známých filmech o bájném hrdinovi Conanovi a bude obsahovat i střípky původní muziky, očekáváme na začátku příštího roku.

Strength and Honor je dílem torontské společnosti Magitech. Jde o tahovou strategii s real-timovými prvky, která vás zavede do doby Římské říše a Kartága. K dosažení maximální moci budete moci využít všech možných prostředků, od ekonomických, po vojenské. Kdy se hra dostane na pulty obchodů, je zatím ve hvězdách. Zdá se, že to vázne na absenci vydavatele.
zdroj: WPhomepagehomepage

korgull

Nejnovější články