Battlefield 2, X2, Blitzkrieg: Rolling Thunder
zdroj: tisková zpráva

Battlefield 2, X2, Blitzkrieg: Rolling Thunder

13. 10. 2004 18:18 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Fanouškové série Battlefield od Digital Illusions si pravděpodobně nenechají ujít ani nadcházející titul - Battlefield 2, ze kterého vám tímto nabízíme sadu nových obrázků.

Jde o pokračování válečných akcí, tentokrát však zasazená do současnosti. Těšit se proto můžete na nové zbraně, vozidla, ale i řadu různých vylepšení po stránce hratelnosti i co do hloubky hry.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
Battlefield 2 galerieX2: The Return galerieBlitzkrieg: Rolling Thunder galerie

Dále pro vás máme nové ukázky z chystaného datadisku k vesmírné akci studia Egosoft - X2: The Return, který svým příběhem naváže na předchozí hru a zároveň ji obohatí o spoustu novinek například v podobě nových lodí nebo dalších funkcí. Tento addon má nejen uspokojit již stávající příznivce hry, ale navíc ještě přilákat nové hráče. Jeho vydání je naplánováno na začátek příštího roku. U nás se teprve ale čeká na vydání X2: The Threat. Českou lokalizaci této hry zajišťuje Hypermax, kterému se však kvůli sérii nepříjemných okolnosti podařilo minout už několik daných termínů. Nicméně, do konce tohoto roku se prý hry přeci jen dočkáte.

Další aktualizovaná galerie patří titulu Blitzkrieg: Rolling Thunder. Tak se jmenuje nové rozšíření oblíbené válečné strategie vývojářů z Nival Interactive, které má hráčům přinést novou kampaň za generála Pattona. Podrobněji jsme o tomto datadisku psali zde.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články