Alpha Black Zero, Planetside, Homeplanet
zdroj: tisková zpráva

Alpha Black Zero, Planetside, Homeplanet

15. 10. 2003 18:18 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Alpha Black Zero: Intrepid Protocol, jak se hra celým názvem jmenuje, je taktická sci-fi střílečka vyvíjená holandským studiem Khaeon za použití známého Serious Sam enginu.

Hráč v ní ztvární roli poručíka Kylea Hardlawa, velitele malé jednotky elitních vojáků. Tento tým - Alpha Black Zero - je trénován pro nejrůznější bojové situace a měl by být schopen přežít i za těch nejhorších možných podmínek. Jednoho dne je vyslán na jednu vzbouřenou planetu, aby zde vyřešil politický konflikt. Z celkem banální záležitosti se ale stává drama... Vydání hry je naplánováno na konec tohoto roku.

Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva    Obrázek zdroj: tisková zpráva
Alpha Black Zero galerie  ||  Planetside galerie  ||  Homeplanet addon galerie

Na stránkách Planetside-Universe se objevily nové screenshoty z nadcházejícího rozšíření multiplayerové akce - Planetside: Core Combat, které nyní můžete najít i v naší galerii. Planetside: Core Combat vás nechá odhalit tajemství starověké mimozemské technologie a prozkoumat šest nových válečných zón nacházejících se pod zemí. Nové technologie, zahrnující zbraně i vozidla, mohou používat všechny říše.

Vesmírný bojový simulátor HomePlanet ještě většina světa neměla tu čest ani poznat a už se pracuje na jeho rozšíření, které má do něj přidat multiplayer až pro 16 hráčů. Podnětem k vývoji datadisku byly údajně kladné ohlasy současných hráčů a zájem o tento mód. Addon má však kromě kooperativní hry a deathmatch módu přinést i jednu single-playerovou kampaň, která naváže na události v původní hře a navíc i několik samostatných misí. Oba tituly, tedy jak původní HomePlanet, tak i jeho addon, by se měly v Evropě objevit na začátku příštího roku. V Severní Americe se jej hráči dočkají už před letošními Vánocemi.
zdroj: ActionVaulthomepageGH

korgull

Nejnovější články