Warhammer: Vermintide vyjde koncem října, podle nového videa se je nač těšit
zdroj: tisková zpráva

Warhammer: Vermintide vyjde koncem října, podle nového videa se je nač těšit

24. 9. 2015 10:39 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Zabíjení skavenů. Zabíjení skavenů ve velkém. Ještě víc zabíjení skavenů v čtyřčlenné kooperaci a v rámci opakujících se misí. Warhammer: The End Times – Vermintide nabízí akci ze světa Warhammeru, která konečně přináší to, co by fanoušci tohoto světa chtěli. Dokazuje to i bojem nadupané osminimutové video z jedné mise, kterým zároveň vývojáři z Fatshark oznamují, že hra vyjde 23. října na PC, PS4 a Xbox One.

Svůj původ Fatshark naštěstí nezapřou a tak sledujeme základní systémy, na něž jsme si zvykli ve War of the Roses a War of the Vikings. Podobný pohyb postavy a především přítomnost krytu dělají z Vermintide vizuálně možná ne nejvybranější hru (byť některá zákoutí mají příjemně morbidní nádech), ale adrenalinem doslova hýří. Přitom jde o celkem snadný model, kdy ve skupince hráčů plníte předem vybranou misi, kde se běžní nepřátelé střídají s malými i velkými bossy.

Jak ukazuje zmíněná hra za Witch Huntera, bude třeba hodně aktivní pohyb a střídání zbraní. Jedna věc je mlátit po hlavě obyčejné skaveny, jiná čelit Packmasterovi a úplně jiná snažit se přežít v aréně s Rat Ogrem. Cílem samozřejmě není jen překonat všechny nástrahy, ale také najít nějaký ten lup a vybavit svého hrdinu o něco lepší výzbrojí a výstrojí. Na Steamu si už také můžete přečíst minimální hardwarové nároky, které dle očekávání nejsou nejvyšší.

Nejnovější články