Magický svět hry Blackwood Crossing vám možná zlomí srdce
zdroj: tisková zpráva

Magický svět hry Blackwood Crossing vám možná zlomí srdce

4. 4. 2017 17:11 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

První záběry traileru na adventuru Blackwood Crossing vypadají jako nástřel pro rodinnou hru, kde se zabaví každý. Jenže už o pár desítek vteřin dál se potvrdí, že tenhle kousek od studia PaperSeven si bude hrát s mnohem temnějšími motivy, a rodinná zábava to nebude. Přesvědčit se o tom můžete od 5. dubna, kdy hra vychází na PlayStation 4, Xbox One a PC (Steam).

V centru dění jsou sirotci Scarlett a Finn, kteří spolu strávili celé dětství. Hrát ale budete za Scarlett, která se na začátku probudí ve vlaku, kde je společně s Finnem. Ačkoliv vlakem necestovali. Hranice mezi realitou a fantaskním světem se rychle stírá, ale na pozadí odkrývání neskutečného světa se odvíjí mnohem osobnější drama v kontextu vztahu obou sourozenců.

Z pohledu Scarlett totiž začíná přehodnocovat svůj vztah k bratrovi. Ačkoliv po celé dětství byli, i díky faktu, že jejich rodiče zemřeli, neoddělitelní, s nástupem dospívání se začali sami sobě vzdalovat. Nové zájmy stále více oddělují jejich životy, a kdysi silné pouto začalo oslabovat. Scarlett je starší a na cestě životem začíná směřovat jinam dřív než Finn, který to těžce nese. Jenže, copak jde dospívání zastavit? 

zdroj: Vlastní

Právě mysteriózní svět Blackwood Crossing pomůže Scarlett a hráči v její kůži uvědomit si stále se rozevírající propast mezi oběma doposud neoddělitelnými sourozenci. Jenže problém je v tom, že Finnova reakce je zjevně mnohem divočejší a instinktivnější než by se na podivný svět hodilo. Zda to nebude jednoho z nich stát život, nebo alespoň jejich dosavadní vztah, to jsou otázky, které hra i její trailer velmi letmo načrtávají.

Nejnovější články