Vesmírná akce Miner Wars 2081 vyjde i krabicově a v češtině
zdroj: tisková zpráva

Vesmírná akce Miner Wars 2081 vyjde i krabicově a v češtině

15. 11. 2012 19:11 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Československá vesmírná střílečka Miner Wars 2081 od Keen Software se brzy zbaví nálepky „beta“, protože na Steamu, Gamersgate nebo Desuře si ji budete moci koupit už od 28. listopadu, čili o pár dní dříve, než bylo původně anoncováno. Stále platí, že když si hru koupíte přímo od vývojářů, tak se můžete hned zapojit do hraní aktuální betaverze. Doposud tak učinilo skoro 18 tisíc hráčů, jak uvádí oficiální stránka, což není vůbec špatné.

Pokud si ale hru koupíte z výše uvedených distribučních kanálů, tak budete muset hrát v angličtině. Proto byste měli vědět, že se Miner Wars 2081 bude u nás prodávat i v krabicové verzi za 699 Kč s českými titulky - postará se o to Playman. Pokud vás Miner Wars 2081 prozatím míjela, tak se mrkněte na videa, potažmo si vyzkoušejte demo hry – je ke stažení z oficiálních stránek.

Když se ale hru pokusím velmi jednoduše a krátce popsat, je to vesmírná střílečka říznutá akcí uvnitř asteroidů, kdy hra připomíná Descent. Je rovněž potřeba zmínit, že hra podporuje multiplayer nejenom klasický, ale i koooperativní. A pro další info už opravdu zamiřte na homepage.

 

Nejnovější články