Ubisoft posunul vydání online akce The Division až na příští rok
zdroj: tisková zpráva

Ubisoft posunul vydání online akce The Division až na příští rok

13. 5. 2015 14:42 | Novinky | autor: Adam Homola |

Chystaná online akce The Division letos nevyjde. Ambiciózní projekt ze stáje francouzského vydavatele se dostane na pulty obchodů až na začátku příštího roku. Konkrétně se počítá s obdobím mezi začátkem ledna a koncem března 2016, jak prozradil tento dokument určený pro investory firmy. Další z titulů se jménem Toma Clancyho byl přitom oznámen už v červnu 2013. Od té doby nás ovšem vývojáři zásobovali novými informacemi spíše střídmě.

"Posunutí data vydání není nikdy jednoduché rozhodnutí," řekl pro IGN šéf Ubisoftu Yves Guillemot. Dodal ale, že z podobných rozhodnutí firma vždy těžila. Prý se máme navíc ještě těšit na novou, doposud neoznámenou, AAA hru, kterou firma oznámí letos na podzim. Ubisoft zatím ale odmítl komentovat jestli se jedná o novou značku, nebo o nějaké pokračování stávající série.

Automaticky by se nabízela Watch Dogs 2, která už tak nějak napůl oznámena byla, ale na své plnohodnotné odhalení stále čeká. V souvislosti s tím, že nový Assassin's Creed Syndicate bude zřejmě pouze singleplayerový, můžeme začít spekulovat o možném separátním Assassínovi který by mohl být zase čistě multiplayerový. Nebo nový Driver? Portfolio Ubisoftu není malé a vždy musíme počítat také s možností fungl nové série.

S onou tajemnou AAA hrou počítá Ubisoft jako s jednou z klíčových her pro fiskální rok 2016. Vedle ní jmenuje ještě The Division, Assassin's Creed Syndicate, Rainbow Six Siege a nesmrtelný taneční držák Just Dance. Což je mimochodem jediná zajetá série Ubisoftu, se kterou firma i nadále počítá pro starou generaci konzolí. Všechny ostatní AAA značky už budou vznikat pouze na PlayStation 4 a Xbox One (a PC).

zdroj: Vlastní

Nejnovější články