Sci-fi strategie The Spatials kombinuje Rollercoaster Tycoon a Futuramu
zdroj: tisková zpráva

Sci-fi strategie The Spatials kombinuje Rollercoaster Tycoon a Futuramu

31. 3. 2015 11:22 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Španělské studio Weird and Wry na PC a Mac konečně vydalo svoji šílenou variaci na RollerCoaster Tycoon říznutou slavnou Futuramou. Zní vám to ujetě? Dost možná, ale nenechte se zmást, tahle kombinace nesoucí jméno The Spatials vypadá velmi zajímavě a přesvědčit se nás o tom pokouší autoři mimo jiné také čerstvým launch trailerem, který také ohlašuje, že hra už vyšla. Nezapomene vás i upozornit, že prozatím je ještě hra na Steamu v akci za necelých 10 eur.

The Spatials je zasazená do vzdálené budoucnosti roku 5781, kdy se v roli dobrodruha vydáváte do neprozkoumaných končin vesmíru s jediným plánem – vybudovat ten nejlepší zábavní park v celém širém kosmu. Potýkat se přitom budete samozřejmě s řadou obtíží, mezi nimiž nechybí ani setkání s mimozemskými civilizacemi či potyčky s vesmírnými piráty. Sami si udělejte názor z traileru níže.

The Spatials slibuje podrobnou správu vaší vesmírné stanice se vším všudy včetně nejjemnějšího mikromanagementu v podobě velikosti místností či zvyšování úrovní vlastních zaměstnanců. Hlavní cíl je ale jasný: spokojený návštěvník rozhazující doporučení na všechny strany. A nejen to, souboje s vesmírnými piráty a podobnou jinou verbeží budou probíhat v izometrickém pohledu, v reálném čase a za podpory RPG prvků. Zkrátka takový pořádný mišmaš. Prostoru přitom bude dostatek – The Spatials poskytnou hráčům náhodně generované vesmíry nabízející víc jak stovkou planet.

Nejnovější články