Roguelike Kill to Collect nabídne online kooperaci v kyberpunkovém světě
zdroj: tisková zpráva

Roguelike Kill to Collect nabídne online kooperaci v kyberpunkovém světě

23. 3. 2016 12:15 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Švédské vývojářské studio Pieces Interactive se do srdcí hráčů zapsalo produkcí DLC pro první Magicku a nakonec i vývojem druhého dílu. O nezkušený tým se tedy rozhodně nejedná a počátkem dubna si to budou hráči moci opět připomenout – na Steamu vyjde kyberpunková roguelike kooperativní akce Kill to Collect.

Datum vydání je stanovené na 6. dubna a a za cenu 15 dolarů nabídne kooperaci až ve čtyřech hráčích. Ti se společně vrhnou do kyberpunkového a tedy i dystopického města Geoshelter Alpha, jež nabídne nekonečný počet procedurálně generovaných úrovní.

Na výběr budete mít ze čtveřice hrdinů. Mezi ně patří Kate Katana, Ivan Ironfist, Riot Ray a Shocking Shelly. Jméno první postavy již našeptává, že tato se soustředí na boj s naostřenou čepelí v ruce, druhý pak zapojí pěsti, třetí je postavou obrannou a konečně Shocking Shelly zase sází na elektrické výboje.

Geoshelter Alpha je poslední bašta civilizace, ale není bez chyb a je prolezlá zločinem i dalšími zdroji nebezpečí. Přiložená gameplay ukázka ale naznačuje, že příliš vážně se hra brát nebude a že zlatá osmdesátá léta kyberpunku diktují místní styl.

Hrdiny půjde zapojit do boje v jednom ze tří herních režimů – vedle klasické příběhové kampaně hra nabídne i výzvu v podobě osmipatrové úrovně, kterou je potřeba vyčistit co možná nejrychleji. Odměnou pak hráčům bude umístění v online žebříčcích. A poslední herní mód spočívá ve volnějším přístupu – hráči mohou procházet úrovně a za patřičnou odměnu plnit úkoly, lovit vypsané cíle a plnit denní výzvy.

zdroj: Archiv

Nejnovější články