První řada Wolf Among Us míří do finále, předposlední epizoda vyjde příští týden
zdroj: tisková zpráva

První řada Wolf Among Us míří do finále, předposlední epizoda vyjde příští týden

23. 5. 2014 11:45 | Novinky | autor: Adam Homola |

Nedávno jste si mohli přečíst recenzi na třetí epizodu The Wolf Among Us od Miloše a na dveře už klepe epizoda čtvrtá. S podtitulem In Sheep's Clothing vyjde už příští týden a vývojáři z Telltale proto na poslední chvíli přispěchali s informacemi a trailerem, který vás má na předposlední epizodu první série nalákat.

“Potkal Wolf sobě rovného? Zmlácený a zakrvácený Bigby si uvědomil, že společnost vybudovanou na tajemstvích lze jednoduše využívat,” píše se v tiskové zprávě. V In Sheep’s Clothing budete pořád pendlovat mezi pravidly a tím, abyste udělali správnou věc ve správnou chvíli. Jak se vám to podaří se uvidí už příští týden. A pak nás čeká už jen závěrečná pátá epizoda, Cry Wolf.

The Wolf Among Us: In Sheep’s Clothing vyjde na PC, Mac a PlayStation 3 už 27. května v rámci season passu, zatímco na PlayStation Network (pro Ameriku) si epizodu můžete koupit i samostatně za pět dolarů. Ve středu 28. května se nové epizody dočkají majitelé Xbox 360 a 29. května vyjde i pro iOS zařízení. Termín vydání nové epizody na evropském PSN zatím vývojáři v tiskové zprávě nezmínili, ale informací se máme dočkat brzy.

zdroj: Archiv

Nejnovější články