Multiplayerová akce Devil's Third od tvůrců Ninja Gaiden vychází 28. října
zdroj: tisková zpráva

Multiplayerová akce Devil's Third od tvůrců Ninja Gaiden vychází 28. října

22. 7. 2015 14:55 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Nintendo ruku v ruce s Valhalla Games přinášejí milou zprávu pro všechny akce chtivé hráče s Wii U, ale i s PC – Devil's Third, jež v Japonsku vyjde začátkem srpna, pak ve čtvrtém kvartále letošního roku zamíří také do Spojených států. Tisková zpráva pak jakoby jen tak mimochodem zmiňuje i fakt, že hra 28. října vyjde i na evropských trzích, což už je pro nás přeci jen zajímavější. Vedle Wii U by third person akce Devil's Third měla vyjít také ve formě F2P titulu na stolní počítače, kde se hra bude jmenovat Devil's Third Online.

Kampaňová složka hry nabídne klasickou akci, kdy se hráči v boji na blízko stanou centrem globálního ozbrojeného konfliktu. Jádrem hry by však měl být především multiplayer, jenž nabídne boje jednotlivých hráči zakládaných klanů napříč celým územím severní Ameriky a nejen té.

Vývojáři totiž slibují přenést boje na bojiště napříč celou planetou s tím, že každý bude moci mít možnost bojovat o tu svoji domovinu. Aby byl v tomto ohledu zážitek co možná nejvěrohodnější, tak vývojáři spolupracují s řadou dalších menších týmů napříč celým světem. Nenechte si také ujít E3 trailer z loňského roku.

zdroj: Archiv

Nejnovější články