Jaké bude Saints Row 3 a Drive-By?
zdroj: tisková zpráva

Jaké bude Saints Row 3 a Drive-By?

5. 11. 2010 15:15 | Novinky | autor: levis |

Současné vedení THQ si zakládá mimo jiné na své transparentnosti a otevřenosti vůči současně vyvíjeným hrám. To se potvrdilo i na včerejším setkání investorů, kde šéf firmy Brian Farrell opět zmínil chystané Saints Row 3. Podle nejnovějších informací je prý hra stejně "pobuřující a přepísklá" jako její předchůdce a vývojáři z Volition momentálně pracují na tom, aby zásadně upgradovali grafický engine - navzdory tomu, že dle starších výroků se má trojka "graficky vyrovnat GTA IV".

Pomalu už se připravuje také "inovativní" reklamní kampaň a THQ od hry celkem pochopitelně očekává, že ve fiskálním roce 2012 povede žebříčky prodejnosti. Součástí marketingu je dále rozšíření značky Saints Row na sociální síť Facebook, důsledná podpora stažitelného obsahu a hlavně využití Xbox Live Arcade a PlayStation Network. Právě jim má být určená také již dříve oznámená arkáda Saints Row: Drive By, jejíž vývoj se ale podle včerejšího vyjádření Dannyho Bilsona vrátil zpátky na začátek.

Koncepčně se totiž příliš podobala třetímu dílu, takže se autoři rozhodli obměnit klíčové prvky designu a postavili ji na nějaké zbrusu nové herní mechanice, která prý zapadá do toho, co lze od Saints Row obecně očekávat. Připomeňme, že Drive By má souběžně vyjít také pro Nintendo 3DS.

Nejnovější články