Free-to-play MMO střílečka Planetside 2 vyjde na PS4 koncem měsíce
zdroj: tisková zpráva

Free-to-play MMO střílečka Planetside 2 vyjde na PS4 koncem měsíce

4. 6. 2015 11:31 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

F2P FPS MMO (bohužel, více zkratek mne již nenapadá) akce PlanetSide 2 má na PlayStation 4 nakročeno již nějaký ten pátek a nyní již konečně víme, že hra vyjde 23. června a odbude si tak svoji premiéru na next-genové konzoli. Jen u této to ale skončit nemusí – připomínám, že studio Sony Online Entertainment přešlo pod nového majitele, změnilo jméno na Daybreak, a v budoucnu chce přinášet zábavu i na konzoli od Microsoftu a k tomu také na mobilní platformy.

Vedle častých aktualizací hry reagujících na aktuální prosby a přání hráčů plánují také autoři do hry dodávat nový obsah. Tomu bude ihned od začátku vévodit například jedna nová mapa – Koltyr. PlanetSide 2 se tak dlouho po původním vydání dostává nebývalé péče – na PC debutovala již v listopadu roku 2012.

Co se F2P platebního modelu týče, krom klasického marketplace bude k dispozici i měsíční prémiový účet. Ten za 15 dolarů měsíčně sice zdaleka neobsahuje všechen obsah, svým předplatitelům však nabídne spousty slev, výhod a například také přístup k pravidelným měsíčním double XP eventům. Více informací se můžete dočíst také v oficiálním příspěvku na americkém PlayStation blogu. V tom autoři mimo jiné také děkují tisícům hráčů, kteří se zúčastnili uzavřené betaverze hry a vyzývají ostatní, aby se do světa PlanetSide 2 také ponořili.

zdroj: Archiv

Nejnovější články