Druhá čát datadisku The White March pro Pillars of Eternity v lednu
zdroj: tisková zpráva

Druhá čát datadisku The White March pro Pillars of Eternity v lednu

16. 11. 2015 18:35 | Novinky | autor: Adam Homola |

Co Obsidian načal s první částí datadisku The White March v srpnu tohoto roku, dokončí na konci ledna roku příštího. Pillars of Eternity: The White March: Part 2 vydání v letošním roce nestihne jen zhruba o měsíc a v mrazivém lednu nás vrátí do zasněžených oblastí v The Eastern Reach, kde snad celý příběh The White March definitivně uzavře.

Druhý datadisk toho do hry přidá hodně. Samozřejmostí jsou nové úkoly, schopnosti a přibude také nový společník: barbarka (pavděpodobně, nelze to dohledat) Meneha. Vývojáři také zvýší maximální dosažitelnou úroveň postav. Novinkou je i mód Story Time, který umožní všem hráčům užít si příběh v trochu svižnějším tempu. Co přesně to znamená, to už ale tisková zpráva bohužel nespecifikuje.

Vývoji Pillars of Eternity: The White March: Part 2 šéfoval Josh Sawyer, šéf Fallout: New Vegas a Pillars of Eternity. Na příběhu pracoval hlavní scénárista původní hry Eric Fenstermaker, který se podílel na scénáři South park: The Stick of Truth. S datadiskem mu pomáhala Carrie Patel, opět jedna z lidí, kteří napsali původní hru. Datadisk by tak měl být v dobrých rukách a doufejme, že pak v recenzi dopadne lépe než jen lehce nadprůměrná první část.

Nejnovější články