Data vydání Lollipop Chainsaw, Inversion a Ridge Racer
zdroj: tisková zpráva

Data vydání Lollipop Chainsaw, Inversion a Ridge Racer

6. 3. 2012 11:26 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Dvojice her, které dosud neznaly svá data vydání už se jimi mohou chlubit. První z nich je...

Dvojice her, které dosud neznaly svá data vydání už se jimi mohou chlubit. První z nich je Lollipop Chainsaw, ujetá zombie akce přetékající nadsázkou, v níž hlavní hrdinka, roztleskávačka Juliet, kosí zombíky, kteří zaplavili její školu i město a k tomu sebou tahá hlavu svého pokousaného, ale stále komunikujícího přítele. Vyjít by hra měla 15. června na PS3 a X360.


Inversion už měla dávno vyjít. Jenže tahle sci-fi střílečka, která by si měla hrát s gravitací, byla odložena a upřímně, během jejích prezentací jsme nadšením do vzduchu zrovna neskákali. Nicméně, zdá se, že se vývoj konečně chýlí ke konci a do boje s mimozemskými Lutadory (ne, to nejsou ti zápasníci v maskách) se můžete pustit 8. června.

Naopak akční závody Ridge Racer Unbounded byly momentálně odloženy na čas blíže nespecifikovaný. Namco Bandai se vyjádřilo dosti nejasně v tom smyslu, že je třeba hru ještě doplnit o prvky, které ji zdokonalí. Oznámení data vydání bychom měli čekat během měsíce až dvou. UPDATE - Tak ne. Původní zdroj nebyl přesný, což Namco obratem vysvětlilo a odklad se týká jenom americké verze hry. (thx - Tentononc :)

Nejnovější články