Co nabídne letošní Blizzcon?
zdroj: tisková zpráva

Co nabídne letošní Blizzcon?

8. 10. 2010 19:14 | Novinky | autor: levis |

Blizzard zveřejnil program svého nadcházejícího BlizzConu 2010, který se odehraje ve dnech 22-23. října opět v americkém Anaheimu. Podle rozpisu jednotlivých panelů se zdá, že letos přibude pár přednášek na téma Diablo III, i když největší prostor má být logicky stále věnován StarCratu II a datadisku pro onlinovku World of WarCraft: Cataclysm.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva

A na co se tedy lze konkrétně těšit? Z Diabla III to bude určitě nová hodinová hrací session, tentokrát doufejme s nějakým úplně jiným prostředím než v posledním roce. Druhý den pak budou následovat panely věnované craftování a otázkám z publika. V obou posledních ročnících Blizzard na svém veletrhu představil nějakou novou třídu, čili i letos lze očekávat něco podobného.

Vyjma evergreenů typu turnaje ve WarCraftu III tu bude svět WoW zastoupen celkem třinácti hracími sessiony a vedle toho několika zvláštními konferencemi: jednou na téma dungeonů a raidů, další ohledně questů, třetí s raidem naživo a další týkající se hracích tříd a výtvarného stylu hry. Poslední přednáška o WoW bude věnována opět otázkám z publika, jeden panel je určen i filmečkům z nadcházejícího datadisku Cataclysm.

Hlavní zpráva dne o StarCraftu II už je pár hodin stará a týká se očekávaného data vydání prvního datadisku i smutného faktu, že na BlizzConu nebude tzv. druhý díl této trilogie nijak zastoupen. Přesto hráče SC2 letos čeká celkem devět online zápasů v rámci místního turnaje plus dále panely věnované fanouškovským mapám, příběhu, výtvarné stránce hry a konference na téma "Tajemství starých mistrů".

Rozpis zatím nezmiňuje, kdo bude letošním zvláštním hudebním hostem, ale vzhledem k loňskému angažmá Ozzyho Osbournea jsou očekávaní vskutku vysoká. Moderátorem letošního BlizzConu má jinak být opět Jay Mohr. Najde se mezi vámi někdo, kdo pojede?

Nejnovější články