Bitevní hymnus ze Space Hulk: Deathwing zvěstuje listopadové vydání
zdroj: tisková zpráva

Bitevní hymnus ze Space Hulk: Deathwing zvěstuje listopadové vydání

17. 8. 2016 16:33 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Kooperační akce Space Hulk: Deathwing je blíž, než jste možná doufali. Akční zpracování klasické hry ze světa Warhammeru 40,000 z dílny Streum On Studio vyjde v listopadu tohoto roku na PC. Blížící se příchod nemilosrdného masakru desítek Genestealerů oznamuje opravdu stylový trailer, kterému dominuje Bitevní hymnus pomsty, který pro hru napsal přímo Gav Thorpe, jeden z nejznámějších autorů fikce z tohoto universa, jenž se zčásti podílel i na příběhu hry.

Jak už bylo řečeno, do útrob obří lodi, Space Hulku Olehtros, který skupina terminátorů z kapituly Dark Angels pod vedením knihovníka (který nehlídá klid v čítárně, ale jde o mocného psykera). Během putování lodí vaše skupinka získává nové vybavení, včetně vzácných relikvií, které se v každém správném Space Hulku válí, získává zkušenosti, které pak můžete investovat do jednoho z pěti stromů schopností. Deathwing tak nebude jen o akci a týmové spolupráci, ale nabídne i lehké RPG prvky.

Pokud budete hrát sami, trojice vám podřízených terminátorů poslechne vaše rozkazy, které přijdou k duhu ve chvíli, kdy je třeba zablokovat klíčový přístupový bod apod. Mariňáky budete moci dále upravovat, rozdělovat jim výzbroj a cvičit je, zatímco v roli knihovníka plně využijete psykerské schopnosti, které můžete dále za zkušenosti rozvíjet. V listopadu tedy navršíte mrtvoly Genestealerů jako poctu Císaři a nebo padnete hrdinskou smrtí.

zdroj: Archiv

Nejnovější články