Dobrodružství s Indiana Jonesem se opozdí
zdroj: tisková zpráva

Dobrodružství s Indiana Jonesem se opozdí

24. 9. 2002 21:54 | Novinky | autor: Redakce Games.cz |

Dnes se oficiálně potvrdily dřívější spekulace ohledně odložení akční adventury Indiana Jones and the Emperor's Tomb od LucasArts a The Collective.

Indiana Jones and the Emperor's Tomb zdroj: tisková zpráva Na oficiálních stránkách hry nyní naleznete datum vydání pro PC i konzole PS2 a Xbox stanovené na jaro 2003 - oficiální odůvodnění tohoto kroku zatím tvůrci hry neposkytli. Původně měly být všechny verze hotové již letos na podzim, a tak tato zpráva zarmoutila nejednoho příznivce neohroženého hrdiny, jehož vosková figurína omotaná hadem zdobí muzeum Madame Tussaud v Londýně nebo Amsterdamu.

Nový Indiana Jones bude hratelný z pohledu třetí osoby a poběží na vlastním 3D engine, díky kterému se podíváte do Prahy, Číny, na Srí Lanku, do Hong-Kongu nebo Istanbulu. Kromě objevování a odhalování přijde samozřejmě řada i na bojové akce a nezůstane jen u klasických zbraní, použít budete moci také různé volně ležící předměty, nářadí atd. Vaši nepřátelé budou jak nebezpeční nacisté, tak i členové asijského podsvětí. Fandové dobrodružství a her od Lucasů se tedy mají zjara příštího roku rozhodně na co těšit.

zdroj: HomeLan

kate

Nejnovější články