Video ze Stronghold Crusader 2 představuje Saladina
zdroj: tisková zpráva

Video ze Stronghold Crusader 2 představuje Saladina

11. 4. 2014 18:30 | Video | autor: Adam Homola |

Jednou z osmi unikátních postav v Stronghold Crusader 2, jejíž kontrolu má na starosti umělá inteligence, je známý Saladin, jak psal Aleš minulý měsíc. Tvůrci ze studia Firefly nyní vydali nové video, ve kterém vám Saladina představí a poradí jak na něj.

“Saladin je tradiční postava z původního Stronghold: Crusader a ve Stronghold Crusader 2 je to v podstatě klaďas. Jakmile proběhnete křižáckou kampaň, můžete si za Saladina zahrát - půjde o jeho boj o znovuzískání svatých zemí ze spárů Richarda Lví Srdce a invazi křižáckých hord. Aniž bychom vám chtěli něco prozradit, tak napovíme, že cestou za Richardem se potkáte se známými tvářemi. Někteří budou přátelští, jiní vám půjdou po krku,” píše se v tiskové zprávě.

zdroj: Archiv

Vývojáři prý nechtěli Saladina nijak radikálně měnit a pokud se počítáte mezi znalce prvního dílu, budete ve dvojce jako doma. Saladin se bude chovat velmi podobně a bude si vybírat jednotky, které byste od něj očekávali. Rozdíl přijde ve chvíli, kdy na Saladina zaútočíte. Jeho reakce budou odlišné a možná udělá nějakou kličku, na kterou nemusíte být připraveni.

Stronghold Crusader 2 by měla být obecně spíše těžší hra, takže byste měli ve skirmishi očekávat pořádný odpor od jakéhokoliv nepřítele. Na kolem válejícím se videu se můžete dozvědět několik dalších tipů a triků jak Saladinovi přijít na kobylku. Anebo si můžete počkat na hru a potom do toho skočit po hlavě, bez přípravy.

Nejnovější články