Video-recenze Medal of Honor Airborne
zdroj: tisková zpráva

Video-recenze Medal of Honor Airborne

22. 9. 2007 0:00 | Video | autor: Petr Poláček |

Díky našemu válečnému zpravodaji se na vlastní oči přesvědčíte, zda jsou výsadky skutečně tak úžasné, jak slibovaly tiskové zprávy EA nebo zda jsme na hedvábné tkanině přeci jen našli nějaký ten výrobní kaz.

Autor: Ondřej Broukal
Publikováno: 22.září 2007


Zvětšit zdroj: tisková zpráva Zatímco tvůrci Call of Duty dospěli k přesvědčení, že k tématu boje proti nacistům ve first-person akcích už nemají co zajímavého říct, autoři jiné ikony žánru válečných stříleček - série Medal of Honor - flintu do žita rozhodne nehodili. Naopak! PC svět i ten konzolový se právě v těchto dnech snaží přesvědčit, že i tak ohraný konflikt jako druhá světová snese inovace a považte, vystačí si přitom s kusem látky s dírou uprostřed. Padák s podpisem Medal of Honor: Airborne jsme k otestování dostali i my (textová mega-recenze) a to by bylo, abychom pro vás naše poletování nad nepřátelskými liniemi nezvěčnili.

V nejnovější podrobné video-recenzi od válečného zpravodaje kapitána Broukala se na vlastní oči přesvědčíte, zda výsadky s vrchlíkem od EA jsou skutečně tak úžasné, jak slibovaly tiskové zprávy a nebo zda jsme na hedvábné tkanině přeci jen našli nějaký ten výrobní kaz. Každopádně, přežili jsme a díky tomu se teď máte na co dívat!


zdroj: Archiv


stažitelná verze ve vysokém rozlišení (95 MB, 720x528 - doporučujeme!)

nebo

stažitelná verze v nízkém rozlišení (16 MB, 360x256, DivX)


Další video-recenze na TISCALI: BioShock, The Darkness, Harry Potter & Fénixův řád, Colin McRae DIRT, Forza Motorsport 2,Resistance: Fall of Man, Two Worlds, Test Drive Unlimited, Command & Conquer 3, Ghost Recon Advanced Warfighter 2, STALKER, Gears of War

Ondřej Broukal
autorovi je 29 let a vystudoval VŠE v Praze; orientuje se na 3D akce, ale nepohrdne ani pořádným RPGčkem či adventurou; v branži začínal jako redaktor GamePage, poté produkoval pořad Top Games a psal i pro GameStar; nyní je na volné noze a pracuje na vlastních projektech
 
 
Ondřej Broukal

Nejnovější články