Videa z Final Fantasy XV předvádí města, novou postavu a psa
zdroj: tisková zpráva

Videa z Final Fantasy XV předvádí města, novou postavu a psa

22. 12. 2014 10:25 | Video | autor: Aleš Smutný |

Na Final Fantasy XV se všichni fanoušci série musí těšit a pokud ne, možná je přesvědčí duo nových trailerů. Jeden je sice anglický a druhý japonský, ale oba pokrývají podobný prostor. Anglicky dabované video je klasickým trailerem, který představuje hru prostřednictvím kombinace filmečků a záběrů z hraní. Krom již známých scén předvádí i plynulý přechod mezi cestováním a bojem, ale i města.

Právě města by mohla být tím správným kořením hry, protože už v rozpracované fázi působí na videu předvedená metropole malebně a živě. Na záběrech druhého videa vandruje pes ulicemi města, které je v některých částech rozpracované, což připomíná i varovný nápis v rohu. Díky záběrům si ale můžete udělat solidní přehled o velikosti města, byť samozřejmě nevíme, zda jde o hlavní město nebo zapadlý přístav.

Rozpracovanost hry je vidět i na pohybu postav v prostoru, který je zatím (doufejme) trhaný a nepřirozený. Nicméně se alespoň díky záběrům můžeme seznámit s další postavou, mechaničkou Cindy, která zároveň působí jako důkaz, že Japonci si do designu postav nenechají od nikoho kecat.

Final Fantasy XV vyjde na PlayStation 4 a Xbox One - snad už v příštím roce.

zdroj: YouTube.com

Nejnovější články