Ve Far Cry 4 najdete nosorožce, opice a spoustu zbraní
zdroj: tisková zpráva

Ve Far Cry 4 najdete nosorožce, opice a spoustu zbraní

6. 10. 2014 10:09 | Video | autor: Aleš Smutný |

Všichni víme, že Far Cry 4 bude balancovat na velmi úzké, ale často též velmi zábavné hranici mezi dramatem a humornou karikaturou. Dokazuje to i dvojice videí, která se zaměřují na váš zbrojní arzenál, jenž sice vychází z onoho dramatu, ale velmi rychle se překlopí do kategorie Tisíc způsobů jak humorně zabít vaše nepřátele nebo alespoň medvěda.

První video ukazuje docela normální zbraně. Klasické SMG, útočné pušky a těžké kulomety doplňuje kukri, s níž se i tady hollywoodsky bodá, protože je to asi víc cool než reálné sekání. Kromě toho dostanete k ruce najdete návnadu pro tygry a další dravou zvířenu, díky níž protivníkovi zajistíte velmi nepříjemné setkání s místní faunou. Plamenomet pak zaručuje rare steaky pro tutéž zvířenu, byť si nejsem jist, zda se bude hra obtěžovat se znázorněním tygrů okusujících kvanta mrtvol, které za sebou necháte. Hlavně ale doufám, že ve hře uslyším hudbu z traileru! Možná je to podobně hollywoodská zkratka jako práce s kukri, ale zní skvěle. 

zdroj: Archiv

V druhém videu už plně propukne šílenství se starým známým Hurkem. Objeví se v bonusových misích, které dostanete za předobjednávku, což automaticky vylepší vaši verzi hry na limitovanou edici. Kromě trojice těchto misí dostanete do ruky i bizarní harpunu, která opravdu odpovídá velikosti na lov menších velryb, a dokáže sestřelit i vrtulník. Tady už se moc o dramatu mluvit nedá, ale zábavně harpuna určitě vypadá! Far Cry 4 vyjde 18. listopadu na PC, PS4, Xbox One, PS3 a X360.

zdroj: Archiv

Nejnovější články