Tvůrci modu Skyblivion předvádí na konci roku plody své práce
zdroj: Vlastní foto autora

Tvůrci modu Skyblivion předvádí na konci roku plody své práce

13. 12. 2016 14:42 | Video | autor: Aleš Smutný |

Fanouškovský projekt Skyblivion přenáší svět Cyrodiil a celý Oblivion do enginu a technologií, jimiž se svého času chlubil Skyrim. Vývoj se táhne už několik let, ostatně, stojí za ním jen skupinka nadšenců, kteří se dali dohromady z celého světa přes internet. Nicméně, i když jsou krůčky při vývoji malé a jeho dokončení je ještě daleko, že už udělali na Cyrodiilu pořádný kus práce se můžete přesvědčit v novém videu.

Mezi novinkami v aktuální verzi najdete už manuálně vytvořená NPC, nové textury pro obyvatele Anvil a Imperial City, flóra byla nahrazená vlastními modely a ve hře je první potvora. Také už jsou implementované první questy a také namluvené první dialogy. Ačkoliv se to nezdá být moc, představuje to moment, kdy už se tvůrci mohou začít plně věnovat náplni světa.

Jak sami říkají, ještě tu bude spousta práce, ale datum vydání se blíží víc a víc. Rok 2017 by měl být pro tvůrčí tým důležitý, protože se pustí do vytváření questů, skriptů, modelování nových assetů a nadále vylepšování estetické stránky hry. Takže se snad příští rok máme nač těšit. 

Nejnovější články