Tvůrci dávají nahlédnout do dětství hlavní hrdinky Horizon Zero Dawn
zdroj: tisková zpráva

Tvůrci dávají nahlédnout do dětství hlavní hrdinky Horizon Zero Dawn

15. 12. 2016 14:28 | Video | autor: Aleš Smutný |

Rusovlasá lučištnice a lovkyně Aloy se stala ikonickou tváří Horizon Zero Dawn, ale kromě záběrů na to, jak loví nějaké robosaury, případně se snaží být nezkonzumována, jsme toho o její minulosti mnoho nevěděli. To se teď snaží vynahradit vývojáři z Guerilla Games skrze vývojářský deníček, který se zaměřuje právě na pozici Aloy uvnitř kmenové struktury budoucnosti.

V první řadě si ve hře zahrajete za malou Aloy, což poslouží jako jakýsi tutoriál a úvod do světa. Ostatně, co nejlépe vysvětlí hráči specifika, než odpovědi na zvídavé otázky malého dítěte. Nicméně, pro samotnou dospělou Aloy je důležité, že její kmen žije podle mnoha tradic a zvyků, které jsou založené na věcech, kterým Aloy nevěří.

To ji ostatně donutí uchýlit se do nedobrovolného vyhnanství, za což může jak její zvídavost, tak i blíže nespecifikované dědictví, které má určitě něco společného s technologickým „udělátkem“ na jejím uchu. Každopádně můžeme jen doufat, že Aloy bude opravdu pořádně propracovanou hlavní postavou a ne jen spíše generickým alter egem pro lov dinosaurů. Tvůrci se zaklínají, že tohle určitě nehrozí. Horizon Zero Dawn vyjde 1. března na PlayStaion 4.

zdroj: Archiv

Nejnovější články