Svérázné karaoke video dokazuje, že ani Magicka 2 nebude "normální" fantasy RPG
zdroj: tisková zpráva

Svérázné karaoke video dokazuje, že ani Magicka 2 nebude "normální" fantasy RPG

12. 9. 2014 19:15 | Video | autor: Adam Homola |

Co můžeme od Magicky 2 čekat, to snad všichni tušíme. Žádné přetočení základního konceptu na hlavu se asi konat nebude - kdo hrál první díl a viděli videa z dvojky tak ví, co se naším směrem žene. Jenže to nebrání Paradoxu a tvůrcům z Pieces Interactive vymýšlet úchylné marketingové kampaně, jako je aktuální Karaoke Singalong. Něco podobného byste nečekali snad u žádné hry. A přestože některé materiály k Far Cry 3: Blood Dragon dokázaly překvapit, Paradox posouvá všechno na nový level.

Pozitivním faktem je, že v novém videu přeci jen uvidíme nějaké záběry ze hry. S audio stránkou je to už horší, protože do uší vám bude během videa "zpívat" Vlad, jehož angličtina až nebezpečně připomíná kultovního Zladka... Propracovanost úchylné kampaně Paradoxu podtrhuje i samotná stránka magicka2.com/singalong, na níž si velice rychle uděláte představu o tom, co je to za úchylárnu... Pokud vám není deset, se slzou v oku si zavzpomínáte na designové standardy webu z dob dávno minulých. Bejvávalo.

zdroj: Archiv

Jestli chcete, můžete si po vzoru Vlada zahulákat do mikrofonu, ale to už vás odkážu na příslušnou archaickou stránku a popřeju pevné nervy. Magicka 2 by měla vyjít někdy na začátku příštího roku.

Nejnovější články