Shadowrun Online vstupuje s novým trailerem na Steam Early Access
zdroj: tisková zpráva

Shadowrun Online vstupuje s novým trailerem na Steam Early Access

1. 4. 2014 10:16 | Video | autor: Aleš Smutný |

Už minulý týden jsme vás informovali, že Shadowrun Online po mnoha útrapách vstal z mrtvých a hra nakonec vyjde. Ještě včera - není to naštěstí aprílový vtípek – vstoupila na Steam Early Access s tím, že jde opravdu o Early Access, takže nečekejte odladěnou betu, která čekají drobné úpravy, aby se z ní stala plná verze. Kdepak, hra má před sebou ještě spoustu času a podle toho Early Access vypadá.

Současná verze Shadowrun Online je v prvé řadě ochutnávkou zamýšleného výsledku a zároveň symbolizuje snahu tvůrců budovat hru od základů s pomocí komunity. K dispozici jsou v první verzi jen předpřipravené postavy, prequel ke kampani, jež bude v plné hře, nenajdete zde předměty ani žádnou formu odměn. Nové prvky do hry budou přidávány ve čtyř až šestitýdenních cyklech.

Časem se objeví tvorba vlastního runnera, předměty (zbraně, cyberware, talismany, cyberdecky atd.), kooperativní kampaně i mise pro jednoho, PvE i PvP - prostě toho bude spousta, viz stránky na Steamu. Kromě traileru, který má příjemnou atmosféru, ale samozřejmě z něj kouká fakt, že jde o hru v plenkách, vyšla i spousta obrázků. Najdete je v galerii.

...

Nejnovější články