Rambo, Robocop a další hrdinové se vrací v řežbě Tango Fiesta
zdroj: tisková zpráva

Rambo, Robocop a další hrdinové se vrací v řežbě Tango Fiesta

14. 5. 2014 17:15 | Video | autor: Aleš Smutný |

Před třemi měsíci jsem psal o šílenosti jménem Tango Fiesta, kterou z GameJam hříčky začali tvůrci ze Spilt Milk Studios měnit ve skutečnou hru. A nyní už oznámili, že od 4. června (nebylo by mnohem stylovější o měsíc počkat?) bude Tango Fiesta k dispozici přes Steam Early Access.

Jak vám vysvětlí akční a strhující trailer, hlavní hrdina John Strong musí zachránit všechno a všechny. Naštěstí má k ruce i silné kamarády jakými jsou MacMillan, Miller a Bionic Cop! Všem asi už došlo, že jde kooperativní akci až pro čtyři hráče a inspiraci si bere z osmdesátkových akčních filmů, na které navazuje osmdesátkovou střílečkovou hratelností.

K tomu hra nabídne procedurálně generovaný obsah a celých sedm(!) nepřátel, které můžete kosit. Mezi zbraněmi najdete Uzi, kulomet, brokovnici s upilovanou hlavní, Viper Combat Rifle, granáty a samozřejmě útoky na blízko.

Podívejte na trailer, nechte se oslnit stylovostí či osvaleností reků a pak zamiřte na Steam stránky Tango Fiesta (kde si hru ještě nemůžete koupit).

zdroj: Archiv

Nejnovější články