Podívejte se jaká omezení skrývá F2P v The Old Republic
zdroj: tisková zpráva

Podívejte se jaká omezení skrývá F2P v The Old Republic

19. 10. 2012 10:15 | Video | autor: Adam Homola |

Po spoustě jiných onlineovek kopírovalo tradiční MMO křivku i Star Wars: The Old Republic. Po spuštení hry velký počet předplatitelů, který do několika málo měsíců výrazně spadl. Ani jsme se nenadáli a necelý rok po vydání oznámili BioWare možnost free to play. Popravdě, dalo se to čekat. Jenže jak už to tak bývá, nebude free to play možnost v The Old Republic nabízet úplně všechno. Hra si pořád zachová možnost platit pravidelné měsíční poplatky a platící hráči dostanou víc, než neplatiči. A pokud se vám nechce studovat oficiální web, připravili právě pro vás BioWare první video, ve kterém rozdíly mezi free to play a předplatným hezky stručně popisují.

zdroj: Archiv

Na prvním free to play preview videu zdůraznili vývojáři několik základních rozdílů. Hráči, kteří se rozhodnou vyzkoušet The Old Republic jako free to play, nebudou nijak omezeni v levelování a budou to moct dotáhnout klidně na 50. úroveň. Stejně tak jim BioWare neodepřou všechny příběhy a třídy. Kde už nějaká omezení přijdou na řadu, jsou možnosti tvorby postavy. Free to play hráči si budou moct vybrat jen ze tří ras - lidí, zabraků a kyborgů.

Velké omezení pro free to play hráče přijde také v oblasti PvP, konkrétně u Warzones. Ty si budete moct zahrát jen tři týdně. Pokud budete platit, tak je můžete hrát samozřejmě neomezeně. Mimochodem, jedna nová Warzone vyjde letos na podzim.

Tolik z prvního videa k těm důležitým věcem. Na konci ještě Blaine Christine, který v BioWare pracuje jako senior producent, připomněl, že aktivní i navrátivší se předplatitelé dostanou při spuštení free to play nějaké ty menší bonusy (Party Jawa!). Jestli byste radši textovou verzi s přehlednou tabulkou, tak mrkněte na oficiální web, kde máte všechny rozdíly hezky zaškatulkovány.

Nejnovější články