Páčení zámku i palba z odstřelovaček na videu z Wolfenstein: The New Order
zdroj: tisková zpráva

Páčení zámku i palba z odstřelovaček na videu z Wolfenstein: The New Order

29. 4. 2014 16:37 | Video | autor: Aleš Smutný |

Kdo to kdy slyšel, plížení se ve Wolfenstein hře! Ale i na podobnou herezi dojde při hraní Wolfenstein: The New Order, jak naznačuje nové video ze hry. Pomalý postup, podřezávání zezadu, vrhání nože, používání tlumiče a dokonce i páčení zámků. B.J. na to prostě jde ze stínu. Tedy pokud chcete. Druhá polovina videa totiž předvádí přesný opak plíživého postupu – nezřízený masakr.

Pryč s opatrným postupem, jediné správné držení zbraní je mít v každé ruce jednu! A co na tom, že jsou odstřelovačské pušky, B.J. umí střílet ze všeho obouruč. Tedy pokud si pořídí správný perk. Protože na perky se bude ve Wolfenstein: The New Order hrát. Asi se ale nedá čekat, že by se hra snažila o opravdu klasický stealth. Pořád by hra měla být o rozstřelování nácků jak na běžícím pásu.

Příkladem stealth perků je třeba lokalizace německých velitelů, respektive jejich rádií, kterými umí přivolat posily. Logika věci tedy říká zbavit se nejprve velitele, pokud možno nožem, než zavolá další poskoky se svastikou na rukávu. Ledaže byste chtěli více krmiva pro mocné zbraně!

I vrhání nože si musíte odemknout v průběhu hraní a pokud byste chtěli mít všechny perky, prý je půjde sesbírat během jednoho průchodu kampaní, ale bude to těžké. Pro ty, kteří vyznávají přímočarý postup, bude ve hře rozšíření zásobníků, rychlejší přebíjení, víc nábojů sebraných od mrtvol nebo třeba přidání zbroje při rychlé sekvenci zabití několika nepřátel. Jakou cestou se vydáte vy?

zdroj: Archiv

Nejnovější články