Nový trailer připomíná vydání Last of Us DLC Left Behind
zdroj: tisková zpráva

Nový trailer připomíná vydání Last of Us DLC Left Behind

14. 2. 2014 10:15 | Video | autor: Adam Homola |

Každé studio se s minulou generací konzolí rozloučilo nebo ještě loučí po svém. Třeba takový Rockstar to vzal s GTA5 ve velkém stylu ale pozadu nejsou ani Naughty Dog, kteří loni na PS3 vydali akční adventuru The Last of Us. Ta má sice do prodejů GTA daleko, ale zase posbírala přes 230 ocenění Hra roku, vyhrála také cenu Writers Guild Awards, Annie Awards a DICE Awards. Hra se jednoduše povedla, ostatně Vašek jí dal v recenzi desítku a vy jste si ji sami zvolili za třetí nejlepší hru roku 2013.

A i když měla The Last of Us multiplayer, všechna ocenění získala hra za singleplayerovou kampaň. Právě ta se nyní dočká rozšíření, protože dnes vychází DLC Left Behind. Tvůrci nám jo připomínají novým trailerem a na oficiálním PlayStation blogu děkují všem hráčům za podporu plné hry. Left Behind se bude odehrávat před událostmi hlavní hry a “taťka” Joel si v něm dá pohov. Ujmete se totiž role Ellie, které bude dělat společnost nejlepší kamarádka Riley.

...

“I když si myslíte že víte jak Left Behind skončí, obsahuje DLC spoustu překvapení a odhalení o tom, kým Ellie ve skutečnosti je. Fanoušci původní hry si nebudou chtít nechat ujít tuhle kapitolu, která navazuje přímo na hlavní příběh,” píše se na PS blogu. DLC má macatých 5 GB, takže zkontrolujte jestli máte na disku dostatek místa a pak se můžete zase vrhnout do nepěkného světa plného vy víte čeho... Left Behind najdete pod tímto odkazem.

Nejnovější články