Nová TV reklama na Assassin's Creed Syndicate má příjemné tempo a styl
zdroj: tisková zpráva

Nová TV reklama na Assassin's Creed Syndicate má příjemné tempo a styl

9. 10. 2015 12:19 | Video | autor: Aleš Smutný |

Sice si ani tentokrát neodpustím doušku, že Ubisoft videa k novému Assassin's Creedu chrlí s čím dál větší intenzitou, nicméně zrovna tahle televizní reklama má příjemný styl i atmosféru. Pravda, velkou část z dojmu určitě tvoří hudební doprovod, ale stejně jde konečně zase o klip, který se zaměřuje víc na ducha hry a vyobrazované doby, než na demonstraci různých složek hratelnosti.

Co se týče děje a zasazení, jsem vážně zvědavý na to, do jaké míry se podaří do hry dostat zrod odborového hnutí, které bylo reakcí na brutální praktiky souvisejícími s rozvojem industriální sféry. Mnoho herních sloganů poukazuje na vzepření se utlačovaných, nicméně podobné naděje na komplexnější pojetí jsem si dělal už u třetího dílu a místo hlubšího, nečernobílého vyobrazení Americké revoluce jsme dostali primitivní ploché schéma pro základní školy s rozdělením „hodný a zlý.“

Ale co se týká zvyšující se intenzity vydávání videí, je třeba v tomto období nadupaném na vydání velkých her nezapomínat, že Assassin's Creed Syndicate je za rohem a tak se bude Ubisoft snažit tento fakt víc zdůraznit. Na PS4 a Xbox One vychází hra 23. října a na PC bude následovat s mírným zpožděním, které stanovilo datum vydání na 19. listopadu.

zdroj: Archiv

Nejnovější články