Nadupaný trailer z Force Unleashed 2
zdroj: tisková zpráva

Nadupaný trailer z Force Unleashed 2

8. 10. 2010 9:09 | Video | autor: levis |

Celé tři minuty trvá nový nadupaný trailer ze Star Wars: Force Unleashed 2, míchající záběry přímo z hraní se spoustou krátkých renderovaných filmečků. Po úvodním příletu Darth Vadera na deštivý svět Kamino jsme svědky krátkého rozhovoru Temného pána s hlavním hrdinou Starkillerem, kterého zřejmě trápí jakési noční můry či snad vzpomínky.

Vader se sice hrdinu snaží přesvědčit o tom, že je klon a jde o vidiny způsobené urychleným klonovacím procesem, ale o něco později v traileru zazní správná výtka, že "Jedie přece nelze naklonovat". Problém je v tom, že mezi těmi vzpomínkami se objevuje také obraz Juno Eclipse neboli Starkillerovy lásky z prvního dílu - a stejně tak i moment, v němž Vader svého učedníka zradil a zabil. Právě to asi hrdinu přiměje k tomu, aby se takříkajíc utrhl ze řetězu a obrátil se proti všem včetně svého někdejšího mistra.

Za zmínku dále stojí krátká vesmírná přestřelka rebelské flotily a imperiálních, návštěva jeskyně Temné strany Síly na planetě Dagobah nebo skok z hořícího transportu na Coruscantu. Podívejte se sami:

Nejnovější články