Nabídku zbraní ve Worms WMD posílí 3 nové kusy a možnost vyrobit si zbraně vlastní
zdroj: Team 17

Nabídku zbraní ve Worms WMD posílí 3 nové kusy a možnost vyrobit si zbraně vlastní

1. 7. 2016 10:08 | Video | autor: Adam Homola |

Jedním z hlavních lákadel všech Worms her jsou zbraně s vtipným účinkem. Worms WMD jich nabídne přes osmdesát včetně pětatřiceti tradičních kousků z minulých her a tří zcela nových zbraní. Konkrétně jde o Dodgy Phone Battery, Unwanted Present a OMG Strike, které v akci předvádí trailer.

Jakmile vypustíte na herní plochu Dodgy Phone Battery, můžete si být jisti řetězovou reakcí. Baterie všechny poblíž stojící červíky zasáhne krátkým, ale drsným elektrickým kopancem, a okolo stojící vozidla i objekty slouží jako vodič pro jeho další šíření.

Druhým novým přírůstkem je Unwanted Present, který se vám může pěkně vymstít. Načasování jeho výbuchu je na vás – jestli tenhle nechtěný dáreček vybouchne za jeden nebo pět tahů si nastavíte, a pak už se musíte jen modlit, aby byl v době výbuchu nepřítel na správném místě. A vy pokud možno hezky v závětří. Poslední nová zbraň, OMG Strike, zní sice všelijak, ale nakonec jde jen o velký laser z orbitálního satelitu. Svou efektivitou si ale nezadá s Armageddonem nebo Concrete Donkey. 

zdroj: Archiv

Počet zbraní ovlivní i crafting - vyrobit si můžete například Bazooka Pie, Alloy Baseball Bat, Electric Sheep nebo Stinking Carpet Bomb.

Worms WMD vyjde pro PC, PlayStation 4 a Xbox One v průběhu tohoto roku, a vedle singleplayeru nabídne lokální i online multiplayer pro až šest hráčů.

Nejnovější články