Kooperativní likvidace emzáků na videu z DLC pro Call of Duty: Ghosts
zdroj: tisková zpráva

Kooperativní likvidace emzáků na videu z DLC pro Call of Duty: Ghosts

27. 1. 2014 17:13 | Video | autor: Aleš Smutný |

Kooperativní mise patří k sérii Call of Duty už nějaký ten pátek a nyní vystřídali emzáci už malinko zprofanované zombíky. Právě kooperace pro mnohé hráče nabízí desítky hodin zábavy s kamarády i přesto, že by se normálně do multiplayeru nepouštěli a kampaň mají za sebou.

V Call of Duty: Ghosts představuje kooperativní složku čtyřdílná série Extinction, která bude vycházet v rámci placených DLC a její první díl s přízviskem Nightfall vyjde společně s balíčkem Onslaught. Trailer epizody Nightfall shrnuje atmosféru a zápletku kooperativní složky a i kdyby vás bayovská akce a stísněnější multiplayer nebraly, tohle je potenciálně další tvář hry, která může zaujmout.

V kooperaci je obecně vše zábavnější, proto si umím dobře představit, že se parta kamarádů dokáže s celým Extinction dobře zabavit. Tím spíše, že mimozemšťané vypadají dobře a jejich teleportační pohyb po mapě působí jako solidní výzva. A když se objeví obřík na konci, může z toho být pořádná zběsilá akce, u které vás netrápí dějové zkratky nebo některé z nevýhod kompetitivního multiplayeru. Onslaught vyjde 28. ledna pro Xbox One a X360 a později pro PC, PS3 a PS4.

...

Nejnovější články