Karkulka z Woolfe – The Red Hood Diaries sbírá reakce na Gamescomu
zdroj: tisková zpráva

Karkulka z Woolfe – The Red Hood Diaries sbírá reakce na Gamescomu

20. 8. 2014 10:08 | Video | autor: Aleš Smutný |

Belgičané ze studia Grim se vydali na letošní Gamescom, kde předváděli Woolfe - The Red Hood Diaries, svou skvěle vypadající kombinaci plošinovky a bojovky ve steampunkovém prostředí s vážně naštvanou hlavní hrdinkou, Karkulkou. Samozřejmě se ptali i hráčů, kteří se ke hře dostali, jak se jim líbila a výsledek vám předkládají v příčetně chlubivém videu.

Samozřejmě se zde dozvíte jen samou chválu, málokdo řekne na kameru, že je hra nebavila a hlavně asi nikdo si pak nedá takovou reakci do videa, které má prezentovat jeho hru. Ale postřehy jednotlivých hráčů zní poměrně upřímně a hlavně jsou proloženy záběry z hraní, takže to není jen chvála bez podkladu, ale můžeme si udělat představu o tom, jak se hra hýbe.

Woolfe - The Red Hood Diaries sice je na Kickstarteru, ale už nyní víme, že vyjde. Kickstarterová kampaň má jen přidat zdroje na tvorbu dalšího obsahu, k čemuž chybí ještě třináct tisíc dolarů, na což má ale Grim patnáct dní. Tvůrci se prostě musí smířit se s tím, že nepřišli s bramborovým salátem, ale pěkně vypadající hrou... Hra vyjde v první čtvrtině příštího roku na PC a pokud vyjde Kickstarter o pár měsíců později by se měla objevit i na PS4 a Xbox One.

zdroj: Vlastní

Nejnovější články