Kampaň Arma 3 je dokončena, vychází třetí díl s názvem Win
zdroj: tisková zpráva

Kampaň Arma 3 je dokončena, vychází třetí díl s názvem Win

20. 3. 2014 17:47 | Video | autor: Ladislav Loukota |

Jádro Arma 3 dnes sice leží především v obsahu tvořeném uživateli a online hraní, ignorovat singleplayer se však stále nemusí vyplatit. Arma 3 toto dilema vyřešila epizodicky vydávanou kampaní rozdělenou na tři kusy. Po předešlých segmentech Survive a Adapt je nyní celé dílko kompletní s vydáním poslední části nazvané Win.


V poslední části se hráči dočkají zakončení příběhu boje vojína NATO Bena Kerryho a jeho Omega squad ve válce kulminující na ostrovech Altis a Stratis. "Poslední akt sleduje eskalaci celé situace, síly NATO ve Středomoří jsou nyní na hranici totální války s AAF a jejich strategickými partnery z CSAT. Vzhledem k větší odpovědnosti – a kvůli boji s lépe vybaveným nepřítelem – bude hráč k uhašení krize muset využít všechny své nastřádané schopnosti a zkušenosti," vysvětluje dramaticky tisková zpráva. V té mimochodem sympaticky zazní slovíčko flashpoint...

Krom těchto kvalit s epizodou přichází separátní mise Fixt-Wing Showcase, která hráče navnadí na využívání dvojice nových letadel, A-164 Wipeout (variace na rušící se A-10) a To-199 Neophron (pro CSAT stranu).

...

Nejnovější články