Hádanky jako z Portalu na záběrech z Beyond: Two Souls DLC
zdroj: tisková zpráva

Hádanky jako z Portalu na záběrech z Beyond: Two Souls DLC

9. 10. 2013 12:25 | Video | autor: Aleš Smutný |

Je celkem jasné, že Beyond: Two Souls bude patřit mezi nejrozporuplněji přijaté hry tohoto roku. Lukáš ve své recenzi obšírně vysvětlil, co vše se mu na Beyond nelíbilo a rozhodně nebyl ve svém soudu osamocen. Na druhou stranu, jiným zase skřípající a papírem šustící scénář nevadí, takže má smysl zajímat se o dodatečný obsah, který tvůrci hráčům nabídnou.

Spadá do něj hlavně pro řetězec GameStop exkluzivní DLC Advanced Experiments. Dá se čekat, že časem bude uvolněno i ostatním hráčům, ale nevíme kdy. Obsahově je tak trochu v protikladu oproti samotné hře. Nabízí totiž virtuální hřiště, na němž musí Jodie s Aidenem řešit sérii testů, které hodně připomínají Portal, jak se můžete přesvědčit na záběrech z DLC v článku.

Předem je třeba říci, že video má jedenáct minut, a pokud se na Advanced Experiments chystáte, asi bude lepší, když kouknete jen na kousek. Nebude to totiž nejdelší DLC a vy si asi nebudete chtít „vyspoilerovat“ řešení některých hádanek. Protože o ty tam jde především, a kde by pak byla nějaká výzva, že? Na druhou stranu si nejsem jist, jestli je zrovna obsah takového typu přesně to, co by fanoušci hry chtěli nutně hrát. Ale proti gustu...

...

Nejnovější články